درخشش ۳۸ دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان

 | تاریخ ارسال: 1400/1/17 | 
اولین دوره مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان با نام «ره نشان» برگزار شد که سی و شش دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به کسب رتبه برتر رشته های مختلف شدند.
به گزارش‌ روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان با نام «ره نشان» با هدف شناسایی افراد و تیم‌های مستعد، دانشجویان و فناوران برای توانمندسازی در حل مسائل و نیازهای صنعت کشور برگزاری شد.
مراسم اختتامیه و تقدیر از تیم های برتر این مسابقه ۱۸ اسفند ماه با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد. 
این مسابقات در ۵ حوزه زیست فناوری، حمل و نقل، آب و محیط زیست، انرژی و هوشمندسازی برگزار شد. در این مسابقات ۳۸ شرکت دانش بنیان و ۵۶ پروژه حضور داشتند.
پس از ۷ مرحله ارزیابی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی متنوع، نشست‌های تیم سازی و مربی‌گری با هدف پیشبرد پروژه‌ها، برترین ها به مرحله نهایی راه یافتند که منجر به رقابت تیم ها در قالب بیش از ۳۰۰ تیم شد.
در این مسابقه فاطمه رضایی دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه طراحی و ساخت تجهیزات نوین بازیابی و اصلاح شبکه توزیع و لوله در حوزه آب و محیط زیست، محمدقدیر زمانی مقدم دانشجو دکتری مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه طراحی و ساخت تجهیزات نوین بازیابی و اصلاح شبکه توزیع و لوله در حوزه آب و محیط زیست و حسین زرین اقبال دانشجو کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه تصفیه فاضلاب شرکت های ریسندگی در حوزه آب و محیط زیست رتبه نخست را کسب کرده اند. 
رتبه دوم این مسابقه توسط علی محمدی سرابله دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه طراحی و ساخت مبدلDC_DC دو طرفه در حوزه انرژی، طراوت جباری دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه طراحی و ساخت مبدلDC_DC دو طرفه در حوزه انرژی، 
محمدرضا نصیرزاده دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر - صنایع رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه تحلیلی بر تکنولوژی سطوح آغشته به مایع و ظرفیت های آن در صنعت در حوزه انرژی، سیده گلشن میرمقتدایی دانشجو کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه تولید ماده تعلیق شکن نفت خام در حوزه انرژی کسب شد.
همچنین حانیه احمدی دانشجو دکتری مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه ساخت باتری‌های پیشرفته نسل جدید آینده جایگزین لیتیوم‌ یون در حوزه انرژی، عطیه طلایی دانشجو کارشناسی مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه سیستم مدیریت باتری و روش‌های کنترل دما در پک باتری خودروهای در حوزه انرژی، حانیه احمدی دانشجو کارشناسی مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه سیستم مدیریت باتری و روش‌های کنترل دما در پک باتری خودروهای در حوزه انرژی و مهدی ترکمن دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه سیستم مدیریت باتری و روش‌های کنترل دما در پک باتری خودروهای در حوزه انرژی موفق به کسب رتبه اول شدند.
در این مسابقه نیوشا شاه بداغ خان دانشجو کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه ارزیابی مهارتهای نرم متقاضیان استخدام براساس خروجی آنها در بازی های شناختی آنلاین در حوزه هوشمندسازی موفق به کسب رتبه دوم شد.
فاطمه سیر دانشجو کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در پروژه فناوری تشخیص تصاویر و ویدئوهای نامناسب در حوزه هوشمندسازی، لیلا آزادخواه دانشجو دکتری هوش مصنوعی و رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه فناوری تشخیص تصاویر و ویدئوهای نامناسب در حوزه هوشمندسازی و مهدی صفایی دانشجو کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه نشانه گذاری فایل صوتی و فایل متنی در حوزه هوشمندسازی رتبه نخست را کسب کردند.
گفتنی است، نوید داور دانشجو کارشناسی مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه برنامه تجاری سازی تولید هیدروژل نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته در حوزه ره زیست، بهینا طباطبایی دانشجو کارشناسی مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه برنامه تجاری سازی تولید هیدروژل نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته در حوزه ره زیست، رتبه سوم این مسابقات را کسب کردند.
همچنین امیرحسین قوطاسلو دانشجو کارشناسی مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه سنتز اقتصادی کیتوسان با جرم مولکولی متوسط و پایین از پوست در حوزه ره زیست  رتبه سوم را کسب کرد.
جواد رضایی دانشجو دکتری علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در پروژه سیستم کدینگ و ردیابی ویال های بایوبانک های سلولی در لایه های در حوزه ره زیست رتبه سوم را کسب کرد.
در این مسابقات مهدی رجعتی دانشجو کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر  در پروژه شناسایی و ردیابی پالتها در زنجیره تامین گروه خودروسازی سایپا در حوزه حمل و نقل نیز رتیه نخست را دریافت کرد.
غزال حق وردی زاده دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در پروژه شناسایی و ردیابی پالتها در زنجیره تامین گروه خودروسازی سایپا در حوزه حمل و نقل رتبه دوم را کسب کرده است.
نویدرضا پهلوانی دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه تحلیل رفتار نیرویی قطعه بالشتکcushion در حوزه حمل و نقل، حسین صبوری دانشجو کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه تحلیل رفتار نیرویی قطعه بالشتکcushion در حوزه حمل و نقل، علی فرجی دانشجو کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه استخراج سیکل رانندگی اتوبوس درون شهری شهر تهران در حوزه حمل و نقل و ایمان مسروری دانشجو کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه استخراج سیکل رانندگی اتوبوس درون شهری شهر تهران در حوزه حمل و نقل رتبه دوم را کسب کردند.
سیده مرضیه موسوی دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه موقعیت یابی فرکانسی در حوزه حمل و نقل، رقیه قره داغی دانشجو کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه پایش سطوح در صنعت نفت و گاز به کمک پهپاد در حوزه حمل و نقل، محدثه لطفی دانشجو کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه پایش سطوح در صنعت نفت و گاز به کمک پهپاد در حوزه حمل و نقل و علیرضا معصومی دانشجو دکتری مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه پایش سطوح در صنعت نفت و گاز به کمک پهپاد در حوزه حمل و نقل رتبه نخست را کسب کردند.
پویا بهروش دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این مسابقات در پروژه پایش سطوح در صنعت نفت و گاز به کمک پهپاد در حوزه حمل و نقل رتبه سوم را کسب کرد.
همچنین جواد رضایی دانشجو دکتری علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه سیستم کدینگ‌ و ردیابی ویال های بایو بانک های سلولی در لایه های مختلف بانک در حوزه ره زیست، محمدرضا یوسفی تجریشی دانشجو کارشناسی مهندسی دریا دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه صداساز در حوزه حمل و نقل، 
فریبا رستمی دانشجو کارشناسی مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه سنسور تشخیص سطح مایع و خون در دریپ چمبر ست خون دیالیز در حوزه ره زیست و سپیده چرمچی دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پروژه بررسی راهکار های هوشمندسازی در صنعت نفت و گاز در حوزه هوشمندسازی رتبه نخست را کسب کردند.
در ادامه عکس ها را ملاحظه نمائید: